Kovácsoltvas katalógus
online katalógus
online katalógus 2
Keresés
Kategóriák

Lindab cserepeslemez LPA-L Ral

Nagyítás Lindab cserepeslemez LPA-L Ral
Bruttó:

3 899,00 Ft / m2

Nincs raktáron
Lindab cserepeslemez LPA-L Ral termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Lindab cserepeslemez LPA-L Ral termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Leírás

Új, a svéd hagyományok alapján kifejlesztett Lindab cserepeslemez. 
Könnyű (kis önsúlyú) 4,5kg/m2, rendkívül erős és stabil nagytáblás tetőburkolat 

Az LPA-L a magyar építtetők, felújítók számára a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja a Lindab cserepeslemezek már jól ismert műszaki előnyeivel, minőségével. 
Az új tető esztétikája változott - alacsonyabb hullámmal, egy laposabb cserépforma látványát adja, megtartva a tetőfedés klasszikusságát.
Az LPA-L a klasszikus cserepek textúráját idéző gazdag szín és formavilága miatt elsősorban családi házak, társasházak, közösségi épületek fedéséhez ideális, de alkalmas olyan kiegészítő jellegű ipari objektumok esetében is, ahol követelmény, hogy a tetőfedés stílusában illeszkedjék a hagyományos épített környezethez. Az utóbbiak okán kiválóan praktikus, esztétikus és gazdaságos megoldás pl. belvárosi bérházak tetőzetének renoválására is.

Technikai jellemzők, műszaki paraméterek: 
Az új LPA-L is tűzihorganyzott, többrétegű, speciális színbevonattal ellátott svédacélból készül. A 0,5 mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a kiválónak minősülő S250 osztályba tartozik. Nagyszilárdságú, tűzihorganyzott. Így az LPA-L korrózióval és szélsőséges időjárási viszonyokkal  szembeni ellenállása kiemelkedően jó. A lemezek 3 típusú bevonati rendszerrel: 
Classic, Premium és Elite, széles színválasztékban érhetőek el.

A módosított profilkialakításnak köszönhetően 10 százalékkal nagyobb nettó fedésszélességet biztosít. Míg az LPA esetében ez az érték 1000 mm, az LPA-L-nél 1100 mm. A számok világosan megmutatják, hogy ugyanazon felület lefedése kevesebb LPA-L beépítésével válik lehetővé, tehát csökken a szerelési idő és ennek függvényében a költség is.

Egyenesen vágott ereszvégződéssel, egyedi gyártási hosszban készül.

 

Lemezvastagság:

0.50 mm​

Tömeg/m²:​

4.5 kg​

Fedőszélesség:​

1100 mm​

Maximum hossz:​

540 - 6.140 mm​

Profil magasság:​

24 mm​

"cserép" hossza:

400 mm​

"cserép" szélessége:

183,5 mm​

Bevonat:​

Classic/Premium/Elite

Min. tetőhajlás:​

14°​

Léctávolság:​

400 mm

 

Garantált a tökéletes vízbiztonság az LPA-L illesztéseinél használt speciális, a víz átjutását megakadályozó és a csapadék elvezetéséről gondoskodó „vízorr” kiképzéssel. Az új megoldás maximálisan gondoskodik az épület beázás mentes védelméről, még extrém időjárási körülmények között is.

 

Kis önsúlya miatt (~4,5kg/m2) a tető szerkezetének cseréje vagy különösebb megerősítése nélkül alkalmazható. Nagy megtakarítást jelenthet a palatetők felújítása esetén is, hiszen a ráfedéssel elkerülhetővé válik a veszélyes hulladéknak minősülő pala igen költséges bontása és szállítása.

 

Új Lindab tető: LPA-L cserepeslemez

  • Alacsony profilú Lindab cserepeslemez - 24 mm-es hullámmagasság
  • 1100 mm-es nettó fedőszélesség – nagyon gazdaságos fedés
  • Tüzihorganyzott, nagy szilárdságú, 0,5 mm-es alapanyag – kitűnő Lindab minőség
  • Speciális vízorr-kialakítás - tökéletes vízzárás
  • 14 foktól gyakorlatilag mindenféle magastetőhöz alkalmazható
  • Felújításokhoz a legjobb, leggazdaságosabb Lindab megoldás: rendkívül kis önsúly (~4,5 kg/m2) és gyors, nagytáblás fedési technológia

 

Nagév rács

vegyix
Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Krause
Hitachi
Fischer
ceta-form
Karbosan
schneider
metallwork
piher
Lipro
olfa
comap

sola
Aco
duracell
loctite
Esab
tytan
Visszajelzés
A Vasker-X Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás