Kovácsoltvas katalógus
online katalógus
online katalógus 2
!!!!
Keresés
Kategóriák

KORONAVÍRUS!!!

Tisztelt Partnereink!

 

 

Közel 30 év után egy vállalkozás vezetőjének óriási szívfájdalom kirakni üzletére a „zárva!” táblát. Különösen abban az időben amikor országunk gazdasága ilyen ütemben lendült meg. A világjárvány miatti helyzetre viszont nem lehetett felkészülni,a forgatókönyvet most nem mi írjuk,mi csak részesei lehetünk a történéseknek.

Tudom Önök közül sokan kezdetektől partnerei vállalkozásomnak és rengeteg új vevőt is köszönthettünk az elmúlt időszaknak. Véleményem szerint a vírus megállításának leghatékonyabb módja a legkevesebb emberi érintkezés,ezért működésünk alapvető szabályait vagyunk kénytelenek megváltoztatni. Jelen pillanatban a fő cél nem a forgalom növelése, hanem kollegáim ,az Önök  és szeretteink egészségének megóvása! Ezen okokból vagyunk kénytelenek változtatni  üzletünk menetén. Azon cégek, vállalkozások számára akik továbbra is dolgozni szeretnének szeretnék felajánlani új,átmeneti időszakra vonatkozó vásárlási formát: 

     -Használják a Webáruházunkat!!!!

    -az ingyenes kiszállítás teljes mértékben megszűnik tehát az áru szállításáról Önöknek kell gondoskodni.

    -vágásra,darabolásra nincs lehetőség,az árut gyártási méretben tudjuk értékesíteni.

    -rendeléseiket kizárólag írásban (e-mail,sms,stb.)fogadjuk el

    -mivel új beszerzésre nincs módunk, bezárásunk napján aktuális listaárakat befagyasztjuk, és csak a készleten lévő árut értékesítjük.

    -az átmeneti időszakban árajánlatot nem áll módunkban készíteni, rendelése értékét, annak visszaigazolása tartalmazza

    -rendelése leadása után mi azt összekészítjük és erről tájékoztatást adunk az áru elszállításának idejét is megadva, kerülve ezzel más       emberrel való érintkezést

    -fizetés : kérjük amennyiben erre lehetőség van használja bankkártyáját, szerződött partner esetében változatlanul a fizetési mód az         átutalás

 

 

Tudom ezek lényegesen lelassítják vásárlásaikat,és több előrelátást, tervezést igényelnek,de azt gondolom ebben a helyzetben a túlélés az elsődleges cél. Kollegáim közül sokan szabadságra mennek ezért létszámunk jelentősen csökken, tovább lassítva vásárlásaikat. Kérem változásaink tudomásul vételét, remélem mihamarabb visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Addig is mindenkinek jó egészséget kívánva köszönettel:

 

 

 

                                                                                      Horváth György ügyvezető

                                                                                                     Vasker-X KFT

 

Nagév rács
vegyix
Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
Krause
Hitachi
Fischer
ceta-form
Karbosan
schneider
metallwork
piher
Lipro
olfa

sola
Aco
duracell
loctite
Esab
tytan
Visszajelzés
A Vasker-X Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás